Pénzforgalmi fejlesztések

A Magyar Államkincstár egyik kiemelt stratégiai célja, hogy korszerű pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei részére.

A www.allamkincstar.gov.hu oldal Nem lakossági ügyfelek> Pénzforgalmi fejlesztések menüpontja alatt ügyfeleink részére a rendelkezésre álló információk alapján tájékoztatást nyújtunk a pénzforgalmat érintő fejlesztésekről.

Az új Számlavezető Rendszerrel kapcsolatos információk a Nem lakossági ügyfelek> Számlavezető Rendszer menüpontban találhatóak meg.

A fejlesztésekkel kapcsolatban az ügyfelek részéről felmerülő kérdések, megkeresések gyors és hatékony kezelése érdekében kérjük azok elektronikus úton történő megküldését az erre a célra rendszeresített penzforg(pont)info(kukac)allamkincstar(pont)gov(pont)hu e-mail címre.

A "Nem lakossági ügyfelek" oldalon található „Gyakran ismételt kérdések (GYIK)” menüpont a leggyakrabban előforduló kérdéseket és a kapcsolódó válaszokat tartalmazza, amelyek folyamatosan bővülő információval segítik a változások kezelését.

Bízunk benne, hogy a fentiekben részletezett csatornákon keresztül sikerül támogatást nyújtanunk a változások problémamentes kezelésében.

Magyar Államkincstár