Fix Magyar Állampapír
FUTAMIDŐ:
3 év
KAMAT:
7,00%

Általános információk

A Fix Magyar Állampapír 3 éves futamidővel kibocsátásra kerülő, dematerializált, fix kamatozású állampapír, amelynek alapcímlete 1 forint.

A Fix Magyar Állampapír típusú állampapírok sorozatai esetében a forgalmazókra értékesítési korlát került meghatározásra, melynek mértéke a sorozatokra vonatkozó Ismertetőben és Nyilvános Ajánlattételben kerül pontosan meghatározásra.

A Fix magyar Állampapír által megtestesített követelés a Kibocsátóval szemben nem évül el. A Fix magyar állampapír negyedéves kamatfizetésű és három havonta kifizetésre kerülő kamat jóváírásra kerül az ügyfél értékpapírszámláján.

A Fix Magyar Állampapír szociális hozzájárulási adó- és kamatadó-mentes.

A Fix Magyar Állampapírok vásárlói

A Fix Magyar Állampapírt devizabelföldi és devizakülföldi természetes személyek vásárolhatják meg.

Nyilvános forgalomba hozatal módja

A Fix Magyar Állampapír aktuális sorozata adagolt kibocsátás keretében vásárolható meg. A Fix Magyar Állampapír névérték plusz felhalmozott kamaton (a kibocsátási időtől az értékesítésig eltelt napok alapján) kerül értékesítésre.

További információkat az egyes állampapírok Nyilvános Ajánlattételében, vagy Ismertetőjében talál, melyeket az Aktuális nyilvános ajánlattételek fülön érhet el.

Online értékesítés, ügyintézés*

* Az Államkincstár online értékesítési szolgáltatásainak igénybevételéhez  Elektronikus csatorna szerződés megkötése szükséges!

Dokumentumok