A Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás keretében megvalósuló fejlesztésekhez kapcsolódóan a vonatkozó pályázati kiírásokban rögzített nyilvánossági szempontokat is teljesíteni kell. A nyilvánosság biztosítása tekintetében teljesítendő elvárásokra vonatkozó információk az alábbiak szerint ismerhetők meg:

  • A nyilvánossággal kapcsolatos költségek elszámolhatóságának feltételeit a vonatkozó pályázati kiírás rögzíti.
  • A nyilvánossággal kapcsolatos elvárások teljesítését a Kedvezményezettnek be kell mutatnia a Támogató felé. A támogatási szerződés rögzíti a támogatott tevékenység megvalósításáról szóló egyes beszámolók követelményeit, melyből a Kedvezményezett megtudhatja, hogy melyik beszámolóban kell a nyilvánossággal kapcsolatos elvárások teljesítését bemutatnia.

Tisztelt Pályázók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a „ Tájékoztató a nyilvánosság biztosításáról ” című dokumentum technikai módosításra került az alábbiak szerint:

„A tábla anyaga fém vagy más korrózióálló (bevonatú) anyag, minimálisan elvárt mérete beltéri fejlesztés esetén: A1, 841 x 594 mm (1. ábra),
kültéri fejlesztés esetén: A0, 1189 x 840 mm (2. ábra). Fehér alapon fekete betűk szerepeljenek. A projekt címe és a projekt célja vastag betűkkel legyen szedve.”

2018.10. 09.

Az egyes nyilvánossági elemekkel kapcsolatos információt a Letölthető anyagok mappában található tájékoztató és sablonok tartalmazzák.