A Miniszterelnökség pályázatot hirdet a Magyar Falu Program keretében Magyarország területén működő 5000 fő és ez alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai, önkormányzatok társulásai részére 10 milliárd Ft-os keretösszeggel, melynek célja a települések infrastrukturális fejlesztésének, valamint az önkormányzati közfeladatok hatékony ellátásához szükséges eszközök beszerzésének támogatása. A pályázati kiírás keretein belül lehetőség nyílik a települések infrastrukturális fejlesztésére, valamint az önkormányzati közfeladatok hatékony ellátásához szükséges eszközök beszerzésére, mely hozzájárul a településkép, illetve az alapvető szolgáltatások minőségének javításához.
A pályázatok benyújtására 2023. december 13-tól 2024. január 12-ig van lehetőség.

A Pályázati kiírás a linkre kattintva érhető el.

KÖZLEMÉNY

Az MFP 2023 – Önkormányzati tulajdonú ingatlanok fejlesztése, önkormányzati feladatellátáshoz kapcsolódó beszerzések című pályázati kiírás I/15. pontjában szereplő Magyar Államkincstár központi ügyfélszolgálati elérhetőségei kapcsán tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a megadott +36-70-460-9002 mobilszám nem működik.

A pályázati kiírásban megjelölt vezetékes ügyfélszolgálati telefonszámon (+36-1-452-2902) kívül felvilágítás kérhető továbbá a 1811, valamint külföldről +36 1 327-3308 telefonszámon.
E-mail: mfp@allamkincstar.gov.hu

A megyei igazgatóságok állampénztári irodáinak nyitvatartási idejét és elérhetőségeit itt találja. (Kattintson a mondatra!)